Spring til indhold

Tilmelding til Danskerlisten

Alle danskere der bor i udlandet i kortere eller længere tid, eller som bor i Danmark og foretager rejser til udlandet af kortere eller længere varighed, har mulighed for at registrere sig. Udlændinge med fast bopæl i Danmark kan også oprette en profil og registrere rejser af kortere varighed udenfor Danmark.

Via din registrering gør du det muligt for Udenrigsministeriet at kunne komme i kontakt med dig og bistå dig i forbindelse med eventuel opstået krisesituation i udlandet.

Danskerlisten anvendes desuden af ambassaden enkelte gange i løbet af året til udsendelse af anden information af relevans for danskere i Vietnam. Du skal blot huske at logge ind på din profil mindst en gang om året for at holde den aktiv. Du får en automatisk genereret email, hvis du ikke har været logget ind på din profil i 12 måneder. Når du modtager dén email, er det derfor vigtigt, at du logger ind på profilen. Logger du ikke ind, vil din profil blive lukket og kan ikke genåbnes. I den situation bliver du nødt til at oprette ny profil. Dette er med til at sikre, at Udenrigsministeriet i en krisesituation opererer med opdaterede lister over berørte danskere i området.

Her kan du registrere dig på danskerlisten.

Her kan du finde en liste over ofte stillede spørgsmål.