Spring til indhold

Dansk Vietnamesisk Forening (DVF)

DVF arbejder for at fremme venskab mellem danskere og vietnamesere samt for at øge samarbejdet, forståelsen og venskabet mellem Vietnam og Danmark.

""
Frokost på pigehjemmet Little Rose Warm Shelter i Ho Chi Minh City. Dansk Vietnamesisk Forening støtter dette børnehjem gennem "Shelterindsamlingen" - Hjælp socialt udsatte børn i Vietnam.

 

DVF er en venskabsforening mellem Danmark og Vietnam som organiserer udviklingsbistand for børn og unge i Vietnam. DVF udgiver 4 gange årligt magasinet ”Vietnam Ajour”, arrangerer offentlige møder om Vietnam, organiserer kulturudvekslinger samt fremmer bilateral turisme. Foreningen står også for de to landsindsamlinger "Hospitalsudstyr til Vietnam" og ”Shelterindsamlingen”.

I over 40 år har DVF lavet humanitært arbejde i Vietnam, og i over 25 år har foreningen gennemført kontinuerlige Danida-finansierede udviklingsprojekter for at forbedre sundheden og levevilkårene for børn og unge i Vietnam. Alt sammen udført af frivillige der engang imellem rejser til Vietnam for at følge op på DVFs lokale aktiviteter. Foreningen er stiftet 31. januar 1976.