Gå til indhold

The Trade Council

Velkommen til The Trade Councils repræsentation i Vietnam. Vi arbejder for at fremme handel og investeringer mellem Danmark og Vietnam, ved at bistå danske virksomheder og institutioner i deres forretningsaktiviteter og ved at hjælpe dem navigere i det vietnamesiske marked. Vi assisterer vietnamesiske virksomheder som er på udkig efter danske samarbejdspartnere eller leverandører, og vi yder støtte til danske virksomheder, der har interesse i markedet i Laos.
Vores omfattende netværk på tværs af sektorer og myndigheder støtter vores team af lokale og danske handelsrådgivere, som tilbyder højt kvalificeret rådgivning baseret på omfattende lokalkendskab og mange års erfaring i at arbejde inden for forskellige sektorer. På disse sider kan du læse mere om de services vi tilbyder, finde markedsoversigter og læse mere om de forskellige forretningsmuligheder i Vietnam ved at gennemse de forskellige kategorier i menulinjen til venstre.
 
Kontakt Troels Jakobsen (trojak@um.dk), der er chef for ambassadens handelsafdeling, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi sikrer dig og din virksomhed den bedst mulige platform her i Vietnam. Troels har arbejdet for udenrigstjenesten i 25 år og har derfor et stort netværk inden for dansk erhvervsliv.
 
På vores engelske hjemmeside har du mulighed for at finde mere information om de ydelser som The Trade Councils repræsentation i Vietnam kan tilbyde danske virksomheder med interesse i det vietnamesiske marked. Klik på The Trade Council eller vælg 'English' oppe i højre hjørne.

kontakt

Troels Jakobsen
Handelschef
trojak@um.dk

Klik her for en liste over danske virksomheder i Vietnam