Gå til indhold

Legalisering af vietnamesiske dokumenter

Den danske ambassade i Vietnam kan legalisere vietnamesiske dokumenter, som forinden er blevet legaliseret af de vietnamesiske myndigheder.

I Hanoi foretages legaliseringer af Udenrigsministeriet (consular department), 40 Tran Phu Street, Hanoi og i Ho Chi Minh City af External Relations Department, 6 Alexandre De Rhodes, District 1, Ho Chi Minh City.

 

Legalisering af vietnamesiske dokumenter til brug i Danmark

Vietnamesiske dokumenter skal legaliseres i Vietnam. Proceduren for legalisering af et vietnamesisk dokument, som skal benyttes i Danmark er følgende:

 

1. Vietnamesiske attester/dokumenter skal oversættes til engelsk, medmindre de fremgår af listen over attester/dokumenter, som udstedes på engelsk af det vietnamesiske indenrigsministerium.

2. Original/kopi af original eller attester/dokumenter udstedt på engelsk skal legaliseres af det vietnamesiske udenrigsministeriums legaliseringsafdeling (her vil kopi af original og oversættelsen sættes sammen som et sæt).

3. Først derefter kan dokumenterne legaliseres af den danske ambassade i Hanoi.

 

OBS! Bemærk venligst, at ambassaden ikke kontrollerer indholdet i dokumentets engelske oversættelse og kun legaliserer underskriften fra det vietnamesiske udenrigsministerium.

 

Pris:

Prisen for en legalisering er 800.000 VND (230,- DKK) / dokument

 

Åbningstider for legalisering af dokumenter:
Tirsdag og torsdag: 14:00 – 16:00 i Hanoi
Mandag og onsdag: 08:30 – 11:00 i Ho Chi Minh City